ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Πώς διατηρούμε τα πινέλα και τα ρολά βαψίματος έτοιμα και καθαρά για την επόμενη χρήση τους;

Πώς διατηρούμε τα πινέλα και τα ρολά βαψίματος έτοιμα και καθαρά για την επόμενη χρήση τους; Ο τρόπος να διατηρούμε τα πινέλα και τα ρολά μας μετά από κάθε χρήση τους είναι ο εξής:

Για τα πινέλα και τα ρολά που χρησιμοποιήσαμε για πλαστικό χρώμα και υδρόχρωμα κάνουμε το εξής:
ΥΛΙΚΑ
Νερό
1-2 σακούλες πλαστικές
1-2 χαρτάκι  post-it
ένα στυλό
γάντια μιας χρήσης


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Αφού τελειώσαμε το βάψιμο για να καθαρίσουμε τα πινέλα και τα ρολά κάνουμε το εξής: Βάζουμε τα γάντια μιας χρήσης και στην συνέχεια πλένουμε  τα πινέλα και τα ρολά με νερό πολύ καλά. Στην συνέχεια στραγγίζουμε καλά το ρολό ή το πινέλο μας και σε ένα χαρτάκι post-it γράφουμε σε τι χρώμα το χρησιμοποιήσαμε και το κολλάμε στο χερούλι του ρολού ή του πινέλου . Έτσι ώστε να ξέρουμε την επόμενη φορά σε τι χρώμα το χρησιμοποιήσαμε. Τέλος τα αποθηκεύουμε σε μια πλαστική σακούλα για την επόμενη μελλοντική χρήση τους.

Για τα πινέλα ή ρολά που χρησιμοποιήσαμε για λαδομπογιά ή  βερνικόχρωμα για καλοριφέρ κάνουμε το εξής:
ΥΛΙΚΑ
Διαλυτικό
1-2 σακούλες πλαστικές
Ένα χαρτάκι  post-it
ένα στυλό

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
 Αφού τελειώσαμε το βάψιμο για να καθαρίσουμε τα πινέλα και τα ρολά κάνουμε το εξής: Βάζουμε τα γάντια μιας χρήσης και στην συνέχεια καθαρίζουμε με διαλυτικό χρωμάτων το πινέλο ή το ρολό μας.Στην συνέχεια στραγγίζουμε καλά το ρολό ή το πινέλο μας και σε ένα χαρτάκι post-it γράφουμε σε τι χρώμα το χρησιμοποιήσαμε και το κολλάμε στο χερούλι του ρολού ή του πινέλου . Έτσι ώστε να ξέρουμε την επόμενη φορά σε τι χρώμα το χρησιμοποιήσαμε. Τέλος τα αποθηκεύουμε σε μια πλαστική σακούλα για την επόμενη μελλοντική χρήση τους.
Πώς διατηρούμε τα πινέλα και τα ρολά βαψίματος έτοιμα και καθαρά για την επόμενη χρήση τους; Πώς διατηρούμε τα πινέλα και τα ρολά βαψίματος έτοιμα και καθαρά για την επόμενη χρήση τους; Reviewed by TipsNow on Οκτωβρίου 11, 2012 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.