ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Πώς μπορούν να αποξηρανθούν φυτά ή λουλούδια;

Πώς μπορούν να αποξηρανθούν φυτά ή λουλούδια;
Πολλές φορές μια ωραία ανθοδέσμη ή ένα φυτό που σας αρέσει μπορείτε να το κρατήσετε για πάρα πολύ καιρό στο βάζο σας. Η λύση είναι απλή να αποξηρανθεί η ανθοδέσμη ή το φυτό. Υπάρχουν πολλά φυτά και λουλούδια που μπορούν να αποξηρανθούν. Ο ποιο εύκολος και φτηνός τρόπος για την αποξήρανση μιας ανθοδέσμης ή ενός φυτού είναι ο φυσικός τρόπος.
ΥΛΙΚΑ
Σπάγκος
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Απλά κρεμάμε ανάποδα την ανθοδέσμη ή το φυτό που θέλουμε να αποξηρανθεί. Το δένουμε αρκετά καλά με ένα σπάγκο. Στην συνέχεια το βάζουμε  σε μέρος σκιερό και με ξηρό ζεστό αέρα (όχι κατευθείαν στο ήλιο), ο χρόνος θα κάνει όλα τα υπόλοιπα μετά από αρκετές ημέρες θα έχει φύγει όλη η υγρασία των φυτών ή της ανθοδέσμης μας και θα είναι έτοιμα για το βάζο μας. Στην περίπτωση αυτή βλέπουμε αποξηραμένο θυμάρι το οποίο έχει και ένα χαρακτηριστικό κρατάει την μυρουδιά του για αρκετό διάστημα και μετά την αποξήρανση του. Ακόμη πρέπει να τονίσουμε ότι ένα πολύ όμορφο φυτό που διατηρεί και το χρώμα του και μετά την αποξήρανσή του είναι ο αμάραντος.
Πώς μπορούν να αποξηρανθούν φυτά ή λουλούδια; Πώς μπορούν να αποξηρανθούν φυτά ή λουλούδια; Reviewed by TipsNow on Αυγούστου 02, 2013 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.