ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Πώς συντηρούμε τα ξύλινα σκεύη της κουζίνας;

συντήρηση ξύλινων σκευών
Εδώ για λεκέ από παγωτό
Πολλοί στην κουζίνα χρησιμοποιούν ξύλινα σκεύη όπως διάφορες κουτάλες ξύλινες και πολλά άλλα. Ωστόσο κατά το πλύσιμό τους με νερό και σαπουνάδα με την πάροδο του χρόνου χαλάνε. Αρχίζουν και φουσκώνουν, σπάνε, άλλες φορές σκάει το ξύλο και πολλά άλλα. Ωστόσο υπάρχει ένας τρόπος που μπορείτε να αποφύγετε όλα αυτά μια για πάντα. Η διαδικασία που θα ακολουθήσετε στην περίπτωση αυτή είναι η εξής:
ΥΛΙΚΑ
1 πανάκι
Μια κουταλιά του γλυκού Ελαιόλαδο.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Εάν αγοράσατε για πρώτη φορά το ξύλινο σκεύος σας πριν το πλύνετε κανονικά για να το χρησιμοποιήσετε στην κουζίνα σας, βάλτε μια κουταλιά του γλυκού λάδι στο πανάκι και στην συνέχεια περάστε το ξύλινο σκεύος σας πολύ καλά. Το αφήνετε για μια ημέρα στην άκρη και στην συνέχεια την επόμενη ημέρα πλένετε κανονικά το ξύλινο σκεύος. Με αυτό τον τρόπο αποφεύγετε όλα αυτά που είπαμε παραπάνω. Εάν το ξύλινο σκεύος σας είναι παλιό κάνετε πάλι την ίδια διαδικασία. Στην περίπτωση αυτή όμως δεν θα έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα όπως όταν θα ήταν καινούριο. Ωστόσο ο χρόνος ζωής του ξύλινου σκεύους σας θα είναι κάπως μεγαλύτερος.
Πώς συντηρούμε τα ξύλινα σκεύη της κουζίνας; Πώς συντηρούμε τα ξύλινα σκεύη της κουζίνας; Reviewed by TipsNow on Ιουνίου 25, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.