ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Πώς μπορείτε να γλυτώσετε από την ταλαιπωρία και τα νεύρα λόγω ενός στυλό ή μαρκαδόρου που δεν γράφει;

στυλό δεν γράφει
Πάρα πολλές φορές ειδικά όταν ο χρόνος σας πιέζει και τρέχουν οι προθεσμίες ή σε ένα επείγον τηλεφώνημα. Θέλετε να γράψετε ή να σημειώσετε  κάτι πολύ γρήγορα σε ότι χαρτί βρεθεί μπροστά σας. Εκείνη την κρίσιμη στιγμή το στυλό που χρησιμοποιείτε δεν γράφει.... είναι ένα συμβάν που συμβαίνει πάρα πολλές φορές. Ψάχνετε άλλο και άλλο επάνω στο γραφείο σας κλπ. Μια λύση για να αποφύγετε όλη αυτή την ταλαιπωρία και τα νεύρα, είναι να κάνετε αυτό που μάθαμε από το σχολείο. Πολλοί το έχουν ξεχάσει ή δεν το εφαρμόζουν. Είναι το πιο απλό πράγμα.
ΥΛΙΚΑ  
Στυλό ή Μαρκαδόρος
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Πρώτα από όλα δείτε εάν όντως τα στυλό που χρησιμοποιείτε γράφει. Δοκιμάστε μερικά που έχετε στο γραφείο σας δεν θα σας πάρει ούτε 30 δευτερόλεπτα. Στην συνέχεια τοποθετήστε όλα τα στύλο πάντα με την μύτη προς τα κάτω. Επειδή με τον καιρό πάλι θα κάνετε το ίδιο λάθος να βάλετε τα στυλό με την μύτη προς τα πάνω στην μολυβοθήκη σας ή όποια θήκη έχετε επάνω στο γραφείο σάς βάλτε ένα βέλος να δείχνει προς τα κάτω επάνω στην θήκη. Με αυτό τον τρόπο όποια στιγμή οργανώνετε το γραφείο σας πάντα θα το θυμάστε. Σε περίπτωση που ακόμα και αυτό δεν μπορείτε και βαριέστε. Κάντε  κάτι ακόμα πιο απλό μην ψάχνετε εκείνη την στιγμή για στυλό αλλά  μολύβι.
Πώς μπορείτε να γλυτώσετε από την ταλαιπωρία και τα νεύρα λόγω ενός στυλό ή μαρκαδόρου που δεν γράφει; Πώς μπορείτε να γλυτώσετε από την ταλαιπωρία και τα νεύρα λόγω ενός στυλό ή μαρκαδόρου που δεν γράφει; Reviewed by TipsNow on Οκτωβρίου 08, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.