ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Τρόπος για να προσαρμόζονται τέλεια τα εργαλεία του κήπου σας επάνω στο ξύλο τους.

Τρόπος για να προσαρμόζονται τέλεια τα εργαλεία του κήπου σας επάνω στο ξύλο τους.
Πολλές φορές μετά από την πολύ έντονη και καθημερινή χρήση των εργαλείων του κήπου σας όπως είναι το φτυάρι η τσουγκράνα σας, το τσαπί, το σφυρί σας κτλ.  αρχίζει να χαλαρώνει το εργαλείο σας στο σημείο που ενώνετε με το ξύλο. Πολλοί καρφώνουν μπροστά κάθε είδους καρφιά για να στερεώσουν το εργαλείο τους Με αυτό τον τρόπο όμως στο τέλος καταστρέφεται το ξύλο του εργαλείου σας. Για να προσαρμόζεται τέλεια το εργαλείο σας επάνω στην λαβή του κάντε το εξής:
ΥΛΙΚΑ
Ελαιόλαδο
Νερό
Πανάκι
Δοχείο
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Ρίξτε αρκετό ελαιόλαδο επάνω στο πανάκι σας και στην συνέχεια περάστε με το πανάκι το μεταλλικό μέρος και το σημείο επαφής με την ξύλινη λαβή. Στην συνέχεια γεμίστε ένα δοχείο με νερό και τοποθετήστε μέσα το εργαλείο. Μέσα στο νερό πρέπει να είναι η επαφή της κεφαλής του εργαλείου με την ξύλινη λαβή αφήστε το μέσα για μια μέρα. Το ξύλο θα φουσκώσει αλλά λόγο του λαδιού δεν θα χαλάσει και θα δείτε ότι το εργαλείο σας θα εφαρμόζει τέλεια επάνω στην  ξύλινη λαβή του.
Τρόπος για να προσαρμόζονται τέλεια τα εργαλεία του κήπου σας επάνω στο ξύλο τους. Τρόπος για να προσαρμόζονται τέλεια τα εργαλεία του κήπου σας επάνω στο ξύλο τους. Reviewed by TipsNow on Φεβρουαρίου 17, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.