ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Η δύναμη του χρώματος

Η δύναμη του χρώματος

Τα χρώματα και οι επενδύσεις τοίχων όπως οιταπετσαρίες, ξύλο, πέτρα κ.α.
Είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για την διακόσμηση του σπιτιού. Οι τοιχοποιία είναι το περίβλημα που θα αγκαλιάσει όλα σας τα έπιπλα και δώσει ένα χαρακτήρα στον χώρο σας.
Τα σκούρα χρώματα γεμίζουν το χώρο και κάνουν έντονη την παρουσία τους, χωρίς να χρειάζονται πολλά διακοσμητικά πάνω τους
Τα ανοιχτά χρώματα δίνουν την αίσθηση της ηρεμίας, μεγαλώνουν τον χώρο και λόγω της απλότητας παραπέμπουν σε minimal χώρος και χρειάζονται περισσότερα διακοσμητικά προκειμένου να αποκτήσει χαρακτήρα ο χώρος.
Πρέπει να γνωρίζετε ότι το χρώμα που θα διαλέξετε από κάποιο χρωματολόγιο… στο χώρο σας μπορεί δείχνει διαφορετικό! Διότι επηρεάζεται από τα υπόλοιπα υλικά (δαπέδου, πόρτες, ντουλάπες) η αντανάκλαση των υπόλοιπων υλικών αλλάζει το χρώμα που έχετε επιλέξει.
Καλό θα ήταν να κάνετε ένα δείγμα στον χώρο σας και να το δείτε με φυσικό αλλά και με τον τεχνητό φωτισμό που διαθέτει ο χώρος, ώστε να σιγουρευτείτε για την επιλογή σας (πριν πάρετε όλη την απαιτούμενη ποσότητα χρώματος).
Συμβουλή: ζητήστε από τον χρωματοπώλη να σας κάνει ένα δείγμα από το χρώμα που παραγγείλατε (σε χαρτί ή πάνω στο δειγματολόγιο που επιλέξατε), διότι πολλές φορές οι εκτυπώσεις στο χαρτί έχουν διαφορά από το πραγματικό χρώμα που θα πάρετε.
Tip: Μπορείτε να δώσετε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, κάνοντας ρίγες ή τεχνοτροπίες σε κάποιους τοίχους.
Αν πιάνουν τα χέρια σας, το χρώμα είναι μια οικονομική επιλογή που αλλάζει τον χώρο και την διάθεση σας, καλή επιτυχία!

by Αναστάσιος Λυκοτραφίτης
Αρχιτεκτονική χώρου
Η δύναμη του χρώματος Η δύναμη του χρώματος Reviewed by TipsNow on Απριλίου 11, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.