ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Πώς θα μάθουμε δωρεάν μια ξένη γλώσσα;

Πώς θα μάθουμε δωρεάν μια ξένη γλώσσα;
Πλέον δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία στα φροντιστήρια για να μάθετε κάποια ξένη γλώσσα. Το Duolingo είναι μια εφαρμογή με την οποία μπορείτε να μάθετε εύκολα, ευχάριστα και δωρεάν δεκάδες ξένες γλώσσες. Η πλατφόρμα βασίζεται στην ολοκλήρωση τεστ ανά κατηγορία για το χρήστη, μέσω των οποίων μαθαίνει νέες λέξεις, ορθογραφία, σύνταξη, και γραμματική. Κάθε πρόταση που υπάρχει είναι ηχογραφημένη, ώστε η μάθηση να μη βασίζεται μόνο στο γραπτό λόγο. Υπάρχει μέχρι και η δυνατότητα χρήσης μικροφώνου για να δοθούν απαντήσεις. Duolingo διαθέτει στοιχεία παιγνιοποίησης (Gamification), μετατρέποντας έτσι την εκμάθηση σε διασκέδαση! Προτείνεται ανεπιφύλακτα ακόμη και σε άτομα που γνωρίζουν ήδη τα βασικά μιας γλώσσας, μιας και δίνεται η δυνατότητα προσπέρασης των εισαγωγικών ενοτήτων.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Ξεκινήστε τώρα κάνοντας κλικ εδώ: duolingo για να δείτε την εφαρμογή που θα σας βοηθήσει στα Αγγλικά σας ή σε όποια άλλη γλώσσα έχετε ανάγκη. 

 by 
 Ιωάννης Αργυρίου 
 Πληροφορικός
Πώς θα μάθουμε δωρεάν μια ξένη γλώσσα; Πώς θα μάθουμε δωρεάν μια ξένη γλώσσα; Reviewed by TipsNow on Ιουνίου 20, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.